Year 11 Mock Exam Timetable

MORNING Arrive 8.50 (START TIME 09:00) – Late Break	DATE	AFTERNOON Arrive 13.20 (START TIME 13:30) – Mid Lunch
GCSE French Listening Exam (45 minutes – Higher, 35 minutes – Foundation) (Location: Classroom) GCSE Gujarati Listening Exam (45 minutes – Higher, 35 minutes Foundation) (Location: Classroom) Period 1 in classrooms – 11M Band Period 2 in classrooms – 11R Band	Tuesday 24 th October	
GCSE Religious Studies (55 minutes) 9:00-09:55am (Location: Sports Hall)	Monday 30 th October PL Monday EARLY LUNCH	GCSE History (1 hour 20 minutes) (163) 12:30– 1:50pm (Location: Sports Hall)
	Tuesday 31 st October	
GCSE Business (1 hour 30 minutes) (76) 9:00-10:30am (Location: Sports Hall)	Wednesday 1 st November MID LUNCH	GCSE Mathematics (Non-Calculator) – (1 hour) 1:30-2:30pm (Location: Sports Hall)
GCSE English Literature (An Inspector Calls & A Christmas Carol) (1 hour 45 minutes) 9:00-10:45am (Location: Sports Hall)	Thursday 2 nd November EARLY LUNCH	GCSE Physics (1 Hour 45 minutes) 1:15-3:00pm (Location: Theatre) GCSE Combined Science: Physics (1 Hour 15 minutes) 1:30-2:45pm (Location: Sports Hall)
GCSE French Writing (1 hour 15 minutes – Higher, 1 hour – Foundation) 9:00-10:15am (Location: Sports Hall) GCSE Gujarati Writing (1 hour 25 minutes – Higher, 1 hour 20 minutes – Foundation) 9:00-10:25am (Location: Theatre)	Friday 3 rd November MID LUNCH	
GCSE Mathematics (Calculator) – 2 hours 9:00-10:00pm (Location: Sports Hall)	Monday 6 th November MID LUNCH	GCSE Computer Science (1 hour 30 minutes) (79) 1:30-3:00pm (Location: Sports Hall)
GCSE French Reading Exam (1 hour – Higher, 45 minutes – Foundation) (Location: Classroom) GCSE Gujarati Reading Exam (1 hour 5 minutes – Higher, 50 minutes Foundation) (Location: Classroom) Period 1 in classrooms – 11M Band Period 2 in classrooms – 11R Band	Tuesday 7 th November MID LUNCH	GCSE Drama (1 hour 30 minutes) (13) GCSE Media (1 hour 30 minutes) (14) Cambridge Nationals: Enterprise & Marketing (1 hour 30 minutes) (16) 1:30-3:00pm (Location: Sports Hall) GCSE Music (1 hour 45 minutes) (12) 1:30-3:15pm (Location: Theatre)
GCSE Geography (1 hour 30 minutes) (122) 9:00-10:30am (Location: Sports Hall)	Wednesday 8 th November MID LUNCH	
GCSE English Language: Paper 1 (1 hour 45 minutes) 9:00 -10:45am (Location: Sports Hall)	Thursday 9 th November EARLY LUNCH	GCSE Biology (1 Hour 45 minutes) 1:15-3:00pm (Location: Theatre) GCSE Combined Science: Biology (1 Hour 15 minutes) 1:30-2:45pm (Location: Sports Hall)
GCSE Design & Technology (2 hours) (35) 09:00-11:00am GCSE Food Preparation & Nutrition (1 hour 45 minutes) (14) 09:00-10:45am (Location: Sports Hall) Cambridge Nationals: PE (1 hour 15 minutes) (13) 9:00-10:15am (Location: Theatre)	Friday 10 th November EARLY LUNCH	GCSE Chemistry (1 Hour 45 minutes) 1:15-3:00pm (Location: Theatre) GCSE Combined Science: Chemistry (1 Hour 15 minutes) 1:30-2:45pm (Location: Sports Hall)
POTENTIAL INSET DAY	Monday 13 th November	POTENTIAL INSET DAY
HINDU NEW YEAR	Tuesday 14 th November	HINDU NEW YEAR

	Wednesday 15 th November Thursday 16 th November Friday 17 th	
	November	
	Monday 20 th November	
GCSE Art & Design: Fine Art GCSE Art & Design: Photography	Tuesday 21 st November	GCSE Art & Design: Fine Art GCSE Art & Design: Photography
GCSE Art & Design: Fine Art GCSE Art & Design: Photography	Wednesday 22 nd November	GCSE Art & Design: Fine Art GCSE Art & Design: Photography